Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Rafael will travel from Seoul to Jakarta. Let me be your courier. See profile of rafaelmrp (Rafael ) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Seoul
-
Indonesia
Jakarta
Monday 22 June 2015


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 7

fito  – 05 June 2015

bisa nitip kosmetik, biaya berapa ? Tq

rafaelmrp  – 05 June 2015

Bisa bro,asalkan ada foto kosmetiknya..jadi biar gampang nyari..makasi.

rischaa  – 07 June 2015

halo boleh tau kalo mau nitip dvd atau cd kpop gitu feenya gimana ya? berapa persen dr harganya atau gimana? hehe makasih :)

rafaelmrp  – 08 June 2015

Halo juga,bisa kok..nanti kirimin aja foto dvdnya dan jumlahnya brp..makasih line rafaelmrp wa 085781248571

wil822  – 08 June 2015

Kalo titip rokok di duty free airport, berapa fee nya ? ada nomor whatsapp atau line ?

rafaelmrp  – 08 June 2015

Bisa kok nanti kbrin kesini aja line rafaelmrp wa 085781248571

tatadgk  – 12 June 2015

Halo bisa titip snack korea dan banana milk? Line ane ya: hartadigk Link: http://kavenyou.com/wp-content/uploads/2015/03/honey-butter-almond.jpg http://seoulcolors.com/wp-content/uploads/2012/05/banana04.png

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us