Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Hansel will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. See profile of laurensh (Hansel) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transactio

This trip has passed or it has been deleted
Singapore
Singapore
-
Indonesia
Jakarta
Thursday 04 June 2015
Notes

Pulang hari Jakarta-Singapore. Tiba di Singapur 8.10 SQ 951 & penerbangan balik 21:55


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

laurensh  – 27 May 2015

untuk pembelian apapun di airport changi, komisi dikenakan 5% or minimum 50.000. Thanks.

maria178  – 27 May 2015

Kalo titip chanel foundation,fee tetap 5%? Psngiriman barang bagaimana

laurensh  – 27 May 2015

Yeah sure, apa lagi kalo ada airport, glad to help, aku orang seneng belanja di luar negeri juga, jadi hitung-hitung bantu sesama shopper aja. =) tapi aku harus charge minimum 50.000... gituh... so bisa nitip yg lebih besar supaya ga tekor.. terserah kamu nih kak.. bisa aku land trus lsg ketemu di airport, atau nanti tiki...posisi di jakarta bukan?

kevindea  – 31 May 2015

Ka mau nitip rokok di changi airport di duty free nya

laurensh  – 01 June 2015

Halo bisa kok, ada wassap? Thank u

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us