Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. adrina will travel from London to Surabaya. Let me be your courier. See profile of adrinasumi (adrina) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transactio

This trip has passed or it has been deleted
United Kingdom
London
-
Indonesia
Surabaya
Thursday 03 September 2015
Notes

Akan transit 2x di jakarta
Dan tidak ada pajak balik karena visa saya bukan visa tourist.
1 pound:20000


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

viperjack  – 24 May 2015

kalo ambil dari web ini bisa bos ? size.co.uk

adrinasumi  – 26 May 2015

Halo bisa aja bisa kirim link nya tapi ambil nya di surabaya yaa

viperjack  – 28 May 2015

Sip mas. Nanti juni pertengahan saya kabarin lagi. Feenya berapa ya mas? Ojok larang2 po o mas hahaha

adrinasumi  – 28 May 2015

Halo fee nya 15 persen dr harga barang yaa, kamu udah ada check website nya terpercaya apa ga?

viperjack  – 29 May 2015

terpercaya kok mas. sek tak pikir dulu mas. ternyata simbol mata uangnya pounds bukan euro . wkwk isin aku

lilshou18  – 30 May 2015

Bos, saya kirim pm tolong di cek yaa

jezter  – 27 June 2015

cek pm ya mas

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us