Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Ninda Amir will travel from Jakarta to Singapore. Let me be your courier. Offering Anything legal See profile of starperry (Ninda Amir) in Bistip.com. Come

Indonesia
Jakarta
-
Singapore
Singapore
bi-weekly
Monday
Notes

I travel CGK-SIN religiously. Also travelling around the globe. PM for wanted items. 20% tips


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

alexputra  – 22 December 2015

halo mau ke sgp ya boleh titip albothyl sama nose spray "NasalSpray" dari indo gak? butuh urgent sih.. albothyl kayakny bnyk di apotik, kalo nasalSpray bisa aku suruh kirim ke tmpt situ, tar dititipin ke sgp bisa?

starperry  – 22 December 2015

Hello, Boleh aja. Sekarang saya lagi di sgp nanti tgl 30-2 balik ke Jakarta lagi.

alexputra  – 22 December 2015

oh mksd sy nitip barang dari jkt ke sgp.. kapan lagi ke singapur cos barang yg dibutuhin kan adanya di indo doang. skrg saya lagi di sgp soalnya

starperry  – 22 December 2015

Ya, saya sekarang di sgp dan balik ke jakartanya 30-2jan. Habis itu saya ke sgp lagi karena saya tinggal disini juga.

dcynthy12  – 02 March

halo teman saya, silahkan hubungi saya di sini favor_789johnson @ h o t m i l.com ada sesuatu yang sangat penting saya akan ingin mendiskusikan dengan Anda

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us