Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Cindy Sutjiadi will travel from Perth to Jakarta. Let me be your courier. See profile of cins31 (Cindy Sutjiadi) in Bistip.com. Come and join Bistip to do

This trip has passed or it has been deleted
Australia
Perth
-
Indonesia
Jakarta
Saturday 29 August 2015


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

ryanbjj  – 18 August 2015

saya mao nitip fish oil dari perth bisa? satu botol saya biayain $5 gimana? saya mao nitip 10 botol

cins31  – 18 August 2015

Kalo 10 botol kebanyakan :) saya udah ada titipan lain soalnya. Maksimal 4 botol yg masih bisa saya bawa.

ryanbjj  – 19 August 2015

boleh de 4.. saya uda msg km yah untuk detailnya biar lebi gampang

yuniii  – 19 August 2015

Hi, pswtnya pk quantas gak ya? sy mau nitip jam tangan di duty free dalam penerbangan quantasnya nih. kalo pk quantas bole msg ya

cins31  – 19 August 2015

Hi, aku naik garuda. Kalo brgnya ada di garuda sih boleh aja.

wonderbiii  – 25 August 2015

Hi,, aku bisa titip obat Kalms Night 2 box? Harganya sektar AU 9 per boxnya. Info yah. Thanks

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us