Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. David Svoboda will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. See profile of freedom (David Svoboda) in Bistip.com. Come and join Bistip to

This trip has passed or it has been deleted
Singapore
Singapore
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 08 March 2015
Notes

Di singapore hanya 1 semalam jadi kalau mau nitip tolong info secepatnya ya. Thanks.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

freedom  – 05 March 2015

Bisa order apa aja yang mudha didapat di Singapore.

albhen  – 05 March 2015

bos nitip liquour di changi bisa ?

freedom  – 05 March 2015

Bisa kirim link yang bisa saya cek detailnya?

albhen  – 05 March 2015

waduh ngga pake link .... mau nitip contreou 1 L yg dijual dfs galeria changi airport jadi bos ,,,bisa ?

freedom  – 06 March 2015

Bisa, nanti saya coba cari di sana. Dari singapore saya ke bali jadi kita atur gimana enaknya buat ngambil barangnya.

albhen  – 06 March 2015

sorry susah ambil kalo di Bali kirain ke Jakarta

freedom  – 06 March 2015

saya emang di jkt cuma dari singapore saya ke bali lagi. jadi di jakarta cuma sehari. jadi kemungkinan nisa kok ambil di jkt.

freedom  – 06 March 2015

comment deleted

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us