Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Teddy will travel from Tokyo to Jakarta. Let me be your courier. Offering apa aja yg bisa dibawa See profile of batikid (Teddy) in Come and joi

This trip has passed or it has been deleted
Tuesday 07 April 2015

Menerima titipan apa saja di Jepang (tidak harus di Tokyo)
Silahkan contact aja ke nomor saya utk respon yg lebih cepat
+628989728388 (SMS, Call, Whatsapp)
batikid_17 (line)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 6

garfield  – 05 March 2015 Gan kalo ini bisa? saya pilih yg 9885 yen yang listing urutan 2 dari atas. Mohon info feenya, terima kasih

batikid  – 11 March 2015

Bos, sy liat di link di atas yg urutan 2 itu harga 12,800 yen, bukan 9885 Bener gk ?

garfield  – 11 March 2015

halo gan, ya gan itu 9885 yen hrg minggu lalu, sekarang udh naik lagi. Kebetulan aku udh dpt titipannya. Trims udh respon ya.

dondod  – 26 March 2015

titip beli sepeda bisa gan ? nanya dulu nih hehehe thx

batikid  – 31 March 2015

Maaf gk bs gan kl seberat itu

gemma  – 01 April 2015

bisa nitip beli dari sini ngga..

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us