Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Get innisfree bb cream from Korea, Republic of See profile of lily (Lily) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (buy, sell) with lily (Lily

Item Suggestion

innisfree bb cream
<all cities>, Korea, Republic of

Why innisfree bb cream from Korea, Republic of?

Temen yg make up artist anjurin pake merk Innisfree dari Korea. Alasannya ini termasuk organic product jadi sama kulit lebih friendly.

Notes:

Kalo cari di Indo sih susah, kalopun ada, mesti PO dulu n nunggunya lama banget. Itupun unsure juga sih barangnya asli or nggak. Jadi paling aman ya langsung nitip dari Korea aja =).. kalo mau liat link nya disini http://www.innisfree.co.kr/global/en/eng_main.jsp

Share to your friends?



Picture(s) of innisfree bb cream:

4b1fbe0c3a35c_139582b20130311-324-10b65m7-0

Contact Us