Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Get Kit Kat with many flavors from Japan See profile of agannyi (Lia A Ganni) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (buy, sell) with aganny

Item Suggestion

Kit Kat with many flavors
<all cities>, Japan

Why Kit Kat with many flavors from Japan?

kalo di Indonesia kita cuma bisa dapetin rasa Kit Kat yang monoton dan itu-itu aja, di Jepang ada Kit Kat dengan berbagai macam rasa yang enak banget rasanya seperti: Kit Kat rasa jagung manis, green tea, semangka, melon, bubble gum, grape, cheese cake, sampe miso, wasabi dan bubuk cabe pun ada dan cuma ada di Jepang

Notes:

harga 1 box nya sekitar 840 yen sampai 2000 yen sekitar 97 ribu-230 ribu-an per box isi 9, 10, 12 Kit Kat, tergantung rasa dan ukuranya, agak mahal sih tapi worth it kok :D

Share to your friends?



Picture(s) of Kit Kat with many flavors:

Different-kinds-of-kit-kat20130311-324-1wytj1q-0

Posted by


13 people also suggest Kit Kat with many flavors

panggi farhan silucky juleyfamor msgrafis susanz gifty devidevi dianapatty neena

Got a 'must have' idea?


Other(s) from Japan


See all 70

Contact Us