Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get Black Turban Hat. nafitrinda (Fitrinda Ayu) currently lives in Jakarta. Ada yang tau nggak cari turban Top shop kayak gini dimana? Kata orang o

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
Black Turban Hat
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
Singapore, Singapore

Images 81a94a6ea4fdf401ee0d7450dda8c501-orig Black-turban-topshop-hat-black-mitzy-tote-mulberry-bag_400
Notes

Ada yang tau nggak cari turban Top shop kayak gini dimana? Kata orang orang sih di topshop singapore tapi, waktu kesana nggak nemu juga. Gue pengen banget dan udah nyari-nyari sampai sekarang nggak ketemu. Kalau ada yang bisa bantu gue untuk tip bisa dinegoin karena harga pasti barang gue sendiri kurang tau thank you so much.


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 0


No comments yet

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us