Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get winter jacket. silucky (Lucky Astri Fitriana) currently lives in Jakarta. See profile of silucky (Lucky Astri Fitriana) in Bistip.com. Come an

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
winter jacket
Jakarta, Indonesia


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 17

deasyarisa  – 24 November 2011

Hai, aq Deasy. Salam kenal. Mau winter jaket buat apa ni? :) Disini lagi winter, tapi sumpah harga jaketnya mahal2 *jadi curhat* :)

silucky  – 24 November 2011

waaaahh, emang lagi dmana? rencananya sih januari ini mau ke jepang, nah dsana pas lagi dingin2nya. kalo jaket yg kebanyakan dsini takutnya ga mempan sama dingin di sana. emang biasanya berapa ya harga winter jacket dsana? dsini pernah liat di zara tp diatas 1jt semua :(

deasyarisa  – 24 November 2011

comment deleted

agannyi  – 07 December 2011

Hai, aku tanggal 17 desember juga ke jepang, kebetulan aku punya koleksi winter coat lumayan banyak dan semuanya dari luar, kalo minat boleh hubungi saya :D

melonbadak  – 09 December 2011

emhhhh kalo jaket crita nya bukan blzer tapi balon2 kaya gelembung2 gitu luarnya itu kuat kok.. aku dlu prnah liat di mangdu gitu dket pjok2 ada yang jualan jaket musim dingin 1 toko full.

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us