Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get dendeng babi bee cheng kiang. dapsus (Spencer Djorghi) currently lives in Jakarta. See profile of dapsus (Spencer Djorghi) in Come

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
dendeng babi bee cheng kiang
Jakarta, Indonesia

Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?

Comment(s) 4

cins31  – 07 July 2015

Serius? Ini kan di kuningan city ada?

dapsus  – 07 July 2015

DH , di Kuniungan City ada yah ?Di mananya kalau boleh tahu , thank you yahatas info nya ,

cins31  – 07 July 2015

Di lantai yg ada Lotte Mart. Sency juga ada bee cheng hiang tp setauku udah gak jual yg babi. Kalo di kuningan city ada yg babi.

dapsus  – 07 July 2015

Wah , thank you banget , bentar lagi saya kesana , istri saya lagi rewel minta dendeng ini , thanks yah...

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Do you like this item?

Icon-add-16-black  I want to request this too!

Contact Us