Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get iphone4 n ipad. aritonang (daniel parulian aritonang) currently lives in Jakarta. saya mencari iphone n ipad karena bila diluar harganya sediki

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
iphone4 n ipad
Willing to tip:
USD 12
Jakarta, Indonesia
Notes

saya mencari iphone n ipad karena bila diluar harganya sedikit lebih terjangkau..


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 6

nsoini  – 23 September 2011

Tapi kalau masuk Indo kan harus bayar pajak bea cukai juga :(

fransc28  – 23 September 2011

Belum kalo ada rusak, gak ada warranty. Service bisa jadi jauh lbh mahal.

nsoini  – 24 September 2011

Iya, bener banget, karena biasanya warranty hanya berlaku di negara tsb :(

flawalata  – 19 October 2011

iPhone di belgia kebanyakkan Locked ga bisa dipakai nanti di Indo, iPad mau yang mana ? saya baru sampai bulan February 2012, tp saya ga bawa nanti dgn kardus nya ya, di hand luggage aja biar tax free untuk kamu juga...

vleex5  – 28 October 2011

saya ada ipad beli di singapur, tapi uda mulai boring. kamu tertarik sama second hand?

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us