Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get Reward Sticker Bus. dhewdhew (Dewi Natalia) currently lives in Jakarta. Saya dapat informasi dari teman saya kalau sticker seperti ini bisa dic

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
Reward Sticker Bus
Willing to pay:
IDR 150
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
Singapore, Singapore

010544
Notes

Saya dapat informasi dari teman saya kalau sticker seperti ini bisa dicari di educational store di Singapore.


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 5

jsmart  – 13 June 2014

educational store itu dimana ya tepatnya? emank berapa hrgnya? kamu mau nitip beliin?

dhewdhew  – 13 June 2014

Learning Store - 2 Kaki Bukit Ave 1. #05-05 Singapore 417938. Harganya sih kira $5. Iya aku mau nitip beliin.

lianscb  – 16 June 2014

Saya bantu contact person-nya ya :) SMS/Whatsapp +6591125164 http://www.stclassifieds.sg/sell/others/baby-and-children-needs/motivation-reward-stickers-540pcs/ad-1161119

jsmart  – 17 June 2014

thanks @lianscb sangat membantu @dhewdhew bisa order online. nanti saya order deh. pesen 1 aja kan?

dhewdhew  – 18 June 2014

saya udah pernah order di situ tapi sampai skrg ngga direspon :( km bisa bantu order lagi? Trus saya bayarnya bgmn?

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us