Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get Minyak angin ikan emas. gicella (Gicella Putri) currently lives in Jakarta. Saya mencoba cari di google tidak ketemu toko yang jual. Menurut in

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
Minyak angin ikan emas
Willing to tip:
20 %
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
<all cities>, Malaysia

Ikan mas
Notes

Saya mencoba cari di google tidak ketemu toko yang jual. Menurut info barang hanya ada di Malaysia. Mohon maaf saya tidak tau harganya brp. Tp klo memang ada yg menemukan dan mau menitipkan boleh sy titip 1 pak. Saya ganti harga barang (disertai kwitansi/ struk kl ada) dan komisi 20% atau sesuai kesepakatan. Barangnya untuk nenek saya. Terima kasih.


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 3

robzfr  – 16 September 2013

Sdh Nemu blom ya? saya pertengahan oct ke penang, Malaysia.

indabistip  – 23 September 2013

Saya domisili di Cina, keliatannya produk berbahasa cina tuh. Kalo masih butuh bs coba saya carikan di apotek2 sini..

gicella  – 30 September 2013

Halo ka inda..   aku sudah dapet nih dari kalimantan   thanks before yah^^

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us