Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get Vapur 0.7 L original - Wind. putriariza (Putri Ariza K.) currently lives in Jakarta. Nyuwun sewu, minta tolong nitip Vapur original karena di I

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
Vapur 0.7 L original - Wind
Willing to tip:
20 %
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
Singapore, Singapore

Vapur wind element
Notes

Nyuwun sewu, minta tolong nitip Vapur original karena di Indonesia kebanyakan Vapur-nya palsu buatan Cina. Setelah browsing2, retailer originalnya (paling deket) di www.vapur.com.sg. Mesen di Amazon, gak kuat bayar shipping feenya yg smp 700rb.

Barang bisa dibeli di "The Planet Travellers (Changi, ION, Marina Square, Paragon), Sports Element, Mothercare , Takashimaya, BHG"

Detailnya: Vapur - warna: Wind Element - kapasitas 700 ml (0.7L)

Saya bersedia bayar komisi 20% (negotiable) dr harga beli di SG jika ada rekan bistip yg mau dititipin dan kembali ke Indonesia, paling lama 2 bulan dr skarang

Terima kasih :) ! Salam bistip


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 5

inggarmu  – 29 July 2013

hay, saya mw jalan ke sing tgl 18 sept trs pulang 20 sept. itu baranganya hrgnay brp? dan kamu kasi DP or saya yg nalangin dlu? thanks.

putriariza  – 29 July 2013

Halo Inggar, makasih udah comment Kalo model yg ada di gambar sekitar SGD 24. Saya pengennya bayar di awal sekalian fee 20%-nya. Gimana, mau nggak? :)

seoulmel  – 29 July 2013

HI.. saya mau ke sg 31juli balik 6 agt.. mau nitip saya?

seoulmel  – 29 July 2013

kalo mau sms sy 081381888182 ok..

vikhram  – 14 August 2013

i come 26 aug.. u can whatsapp +6593205830

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us