Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get nazaruddin. kpkri (Komisi Pemberantasan Korupsi Republik Indonesia) currently lives in Jakarta. Kalo bisa bawain nazaruddin sekalian juga bawai

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
nazaruddin
Willing to tip:
SGD 120,000
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
Ho Chi Minh City, Vietnam
Notes

Kalo bisa bawain nazaruddin sekalian juga bawain ipad 2. Silakan kontak kita jika tertarik.


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 9

kpkri  – 22 June 2011

ditunggu para penegak kebenaran

weka  – 22 June 2011

imbalannya boleh juga nih.. kalo jalan2 ke singapure nge hunting juga ah

panggi  – 30 December 2011

hunting yang laen kan ya kalo sekarang mah.. udah pada balik kampung nunun sama nazarudin :D

weka  – 30 December 2011

balik kampung tapi semi bungkam

farhan  – 22 June 2011

haha.. sama nitip Nunun juga dong :))

panggi  – 30 December 2011

Nunun pake jilbab Louis Vuitton *komen maksa buat test fitur reply* :p

cgandha  – 23 June 2011

Nunun Nazarudin berat lah om, kalo serius mau ipad2 boleh lah, galaxy tab..

kpkri  – 11 July 2011

Karena ngikutin berita, Nazaruddin di ho chi minh pun tetap pengen gua titip pulang.

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us