Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Want to get Marlboro Flavour mix. gatorz (JJ Utomo) currently lives in Jakarta. Beli di DFS Changi. SGD 29,- pick up di bandara / ke kost / rumah. yg b

This request post has passed 60 days active period or it has been deleted
Marlboro Flavour mix
Willing to pay:
IDR 50,000
Jakarta, Indonesia
Item can be obtained from:
Singapore, Singapore

Img_0944
Notes

Beli di DFS Changi. SGD 29,-
pick up di bandara / ke kost / rumah.

yg bisa ke singapore regular . jadi ini request tetap continue .. krn emang client gue ga bisa ngerokok dengan rokok lokal di indo. jadi buat kebutuhan die gue kudu import dr singapore.

just let me know your schedule .


Icon-email-bistiper  Can you help me? drop me a line

Share to your friends?


Comment(s) 2

y3nz  – 07 May 2013

Hi, gw mau ke singapore tapi masih 24-26 Mei sih..kalau ga slah 1 orang bisa beli 1 pack aja ya di DFS changi? kalo masih mau titip whatsapp gw aja di 087882285481.

gatorz  – 09 May 2013

aku cari yg bisa regular .. atau siapa ajah .. krn ini rokok kan isinya cuma 10 bungkus :D dan 10 bungkus cuma buat 5 hari .. jadi mau brkt kapan pun balik kapan .. pasti gue beli :) so pls send me your schedule .. harganya skrg SGD 29 / box

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Do you like this item?


Icon-add-16-black  I want to request this too!


Contact Us